TIDIGARE LIV

Sluta kämpa mot problem, svårigheter och motgångar som aldrig försvinner – och låt mig RADERA dem i stället

Läs allt om hur ett liv som slav för 3500 år sedan visar den snabbaste vägen till ditt drömliv

Är du trött på alla problem och svårigheter i ditt liv? Är du less på att möta motgångar och bakslag – gång på gång? Vill du inte vänta på vändpunkten och genombrottet längre? Är du redo för att börja leva det liv DU önskar?

Då ska du läsa vidare – för jag kommer att avslöja hemligheten bakom dina ekonomiska problem … kärleksbekymmer … trassliga relationer …  strul med arbete … dåliga hälsa – och hur du kan bli fri dem, utan att du behöver ett lyfta ett finger …

Jag har själv varit där.

I februari 2007 hade jag varit medium i tio år. Det gick bra för mig. Jag jobbade med något jag älskade. Men ändå kändes det som att jag satt fast. Fick kämpa för varje ruta. Kom inte dit jag ville. Dessutom mötte jag svårigheter gång på gång – och drabbades av bakslag efter bakslag, motgång efter motgång.

Jag vaknade varje morgon med stora förhoppningar – och somnade på kvällen, besviken på att förändringen som jag hoppades på, och kämpade för, inte blev verklighet den här gången heller …

Vad var det för fel?

Jag hade ambitionen och drivkraften.
Var 100% motiverad.
Hade kunskapen och verktygen.

Men ändå kom inte det där genombrottet jag väntade på. Varför kunde det aldrig riktigt vända?

Jag provade allt – positiva affirmationer, visualisering, journalskrivande, attraktionslagen och mycket annat – men ingenting fungerade. Det ledde bara till mer besvikelse. Större frustration.

Tro mig, om du ägnar dig åt sådant slösar du bara bort din värdefulla tid. Det är lika effektivt som önsketänkande – det vill säga: det fungerar inte. Det går inte till roten med problemen – och då blir du aldrig fri från dem.

Jag var på väg att ge upp …

Men så jag frågade Madame Zelda. Och med sin sedvanliga klarsyn svarade hon att med stor säkerhet handlade det om karma och händelser i tidigare liv.

Karma – den egentliga orsaken till problem och motgångar

Jag fick en läsning av mina tidigare liv – och den avslöjade varför mitt liv såg ut som det gjorde. Inte bara anledningen till att jag fick kämpa och satt fast, utan också orsakerna bakom en rad svårigheter och bekymmer – många som jag inte ens tänkt på.

Läsningen var en riktig ögonöppnare.

Här hade jag sökt efter orsaken – och därmed lösningen – på mina problem hos mig själv, i mitt nuvarande liv. Och så fanns roten i ett liv för mer än 3500 år sedan …

Det var inte jag som hindrade mig själv från att leva mitt drömliv. Det var karma. Och så är det för dig också …

Jag var slav i det forntida Egypten – kanske du också?

Vad låg då bakom mitt största problem?

Det var inte bara ett tidigare liv – utan flera. Faktiskt en rad liv för flera tusen år sedan – i det forntida Mesopotamien, Egypten, Babylonien, Assyrien. Följt av svåra liv i det antika Grekland och Rom. Samt slutligen i det medeltida Frankrike. Alla gånger som slav.

I mitt undermedvetna var jag fortfarande en slav. Tänkte som en slav. Handlade som en slav. Inte konstigt att jag fick kämpa och inte kom någon vart – det är ju precis vad en slav gör.

Du har med största sannolikhet också varit slav någon gång i historien. Det har varit verkligheten för miljontals människor genom årtusendena. Om det är så är det inte så konstigt att du har så svårt att tjäna pengar … känna dig älskad … vara glad och nöjd över livet … uppleva sinnesro.

En slav får ju bara kämpa – dag efter dag, år efter år. Precis som du får göra i ditt liv just nu. Men kanske är det äntligen slut på kämpandet nu …

Plötsligt blev det mycket bättre …

Zelda gav instruktioner till en enkel ritual som jag skulle utföra för att bli fri från mina problem.

Jag gjorde precis som hon sagt – och VIPS så blev det mycket bättre …

Det började gå framåt – varje dag. Jag behövde inte kämpa mer. Och det stod inte på förrän det stora genombrottet kom. Äntligen fick jag leva det liv jag önskade.

Nu är det äntligen din tur att bli fri från problem och svårigheter

Nu är det din tur.

Din tur att bli fri från problem och svårigheter.

Slippa motgångar och bakslag.

Få genombrottet som du väntar på.

Och äntligen börja leva det liv DU önskar.

Men hur?

Om du precis som jag försökt med allt för att komma tillrätta med ekonomiska problem … otur i kärlek … trassliga relationer … bekymmer med jobb … dålig hälsa … uselt självförtroende … gnagande oro … självsabotage och annat – utan att lyckas, då finns orsaken antagligen i karma och tidigare liv.

Då spelar det ingen roll hur mycket du kämpar. Hur mycket du försöker. Det kommer ändå aldrig att bli bättre. Då hjälper det bara med insikt i dina tidigare liv. Och det kan du få nu …

Just nu har du chansen att få reda på allt om din karma och dina tidigare liv – och hur de påverkar ditt nuvarande liv.

Du får en läsning där jag avslöjar orsaken till dina svåraste problem – varför ditt liv är så jobbigt … varför du måste kämpa hela tiden … varför du gång på gång stöter på hinder och drabbas av motgångar … varför din ekonomi är så dålig … varför ditt kärleksliv inte fungerar som du vill … varför vändpunkten och genombrottet aldrig kommer …

Du behöver inte lyfta ett finger …

Och viktigast av allt: Du blir fri från alla problem och svårigheter.

Det ser jag till.

Du behöver inte göra någonting – inte lyfta ett finger. Ja, behöver inte ens läsa om dina tidigare liv, om du inte vill.

Du kan luta dig tillbaka och se hur ditt liv blir bättre. Hur problem efter problem sköljs bort. Hur du kommer allt närmare ditt drömliv – såsom du vill leva.

Så här går det till:

  1. Du skriver ner dina problem, besvär m.m. och skickar in.
  2. Jag utforskar dina tidigare liv för att hitta karma och händelser som är orsaken.
  3. Jag skriver ner allt om dina tidigare liv i en läsning.
  4. Du får läsningen – och jag utför skräddarsydd healing som sköljer bort alla problem och raderar all negativ karma – PERMANENT.

Drömlivet – utan problem, motgångar och bakslag

Resultatet: Ett liv utan problem, motgångar och bakslag – det drömliv som du önskar leva.

Jag garanterar ett bättre liv efteråt. Det vågar jag eftersom jag testat det här med några utvalda personer. Samtliga – 100% – upplevde att problem försvann och livet blev bättre.

Så här säger tre av dem:

 ”Jag har alltid trott på karma, men aldrig vetat hur jag kan använda den. Lösningen jag fick var verkligen spännande och intressant, men jag är framför allt tacksam för att du hjälpte mig bli fri från min dåliga ekonomi och problem med att spara pengar. Nu är det mycket bättre”

Sonja Bergström, Linköping

 ”Tack för läsningen, Helena1 Tänkt att jag lev såna liv, det hade jag ingen aning om. Jag berättade ju om mina problem med karlar, att jag antingen faller för fel män eller gifta karlar. Det är mycket bättre nu. Jag har äntligen träffat en snäll och bra gubbe – och han är inte gift. En riktig gentleman faktiskt. Det hade aldrig hänt utan din hjälp, Helena, för jag hade inte vågat prata med han. Tack, tack, tack – från oss båda!”

Agneta Brolin, Kristianstad

 ”När jag kontaktade dig befann jag mig på botten. Kolsvart och utan hopp om bättring. Ensam med en ekonomi i spillror och på väg att vräkas från lägenheten. Jag som var så framgångsrik och lyckad – hur kunde jag låta det gå så långt? Vart försvann motivationen och drivkraften, som jag alltid haft? Läsningen du gjorde gav mig svar – det här är en repris av flera tidigare liv. En förbannelse! Med din hjälp är den nu borta! Jag har fått drivkraften åter. Jag är på väg tillbaka! Tack, Helena! ”

Liza Almén, Stockholm

Om det här kunde hjälpa Sonja, Agneta och Liza kan det hjälpa dig också.

Du får läsningen – och jag RADERAR alla dina problem, svårigheter och besvär

Nu är det hög tid för Tidigare liv med karmaradering – så att det vänder för dig också.

Du får läsningen med tidigare liv – som avslöjar allt om vad du varit, hur du levt och vad som hänt … din karma … och hur det påverkar dig i ditt nuvarande liv – samt skräddarsydd healing som sköljer bort alla problem, svårigheter och besvär som orsakats av det förflutna – för ENDAST 298 kr.

Unik garanti: 100% problemfritt liv – eller alla pengar tillbaka!

Jag garanterar att dina problem, svårigheter och motgångar försvinner efter karmaraderingen. Om det mot förmodan inte sker – om du inte får ett 100% problemfritt liv efteråt – får du alla pengar tillbaka.

Nu kan du bli fri från problem och svårigheter … slippa motgångar och bakslag … få genombrottet du väntar på … och äntligen börja leva det liv DU önskar och drömmer om.

Så vad väntar du på?

Unna dig ett 100% problemfritt liv – beställ Tidigare liv med karmaradering direkt!

JA TACK, jag vill bli fri från alla mina problem, svårigheter och besvär. Jag vill slippa motgångar och bakslag – och äntligen få genombrottet och vändpunkten som jag väntat på så länge. Gör en läsning av mina tidigare liv och ge mig skräddarsydd healing som raderar och sköljer bort allt det som hindrar mig från att leva drömlivet. För detta betalar jag ENDAST 298 kr. Jag vet att själv inte behöver lyfta ett finger och att jag får tillbaka alla pengar om inte 100% av problemen i mitt liv försvinner.

Namn

E-post

Födelsedata

Problem, besvär etc. som du vill bli fri från

Betalningsalternativ:

Konto i Skandiabanken – clearingnr 9159, kontonr 112465-6
Kontant i brev till Medium Helena, Box 744, 114 79 Stockholm.