HELENAS SPÅDOM

Debuterar som sierska efter dödskampen i Burma:

Låt Sveriges främsta healer avslöja allt om framtid – med konkreta svar och exakta tidsangivelser – och samtidigt lösa dina problem och skydda dig från svårigheter

Nu har du chansen att prova en helt ny sierska – och avgöra om hon ska ta över efter mig.

Helena Lagerkvist har varit en av Sverige främsta healers i många år. De senaste åren har hon inte varit så aktiv och bara gjort ”gästinhopp” från Ecuador, där hon var bosatt i flera år. I november kände hon för att göra något nytt och reste till Burma – en resa som kunde blivit slutet på historien om Helena.

Hon blev svårt sjuk och svävade mellan liv och död – men överlevde. Dödskampen ledde till ett avgörande beslut: Hon flyttar tillbaka till Sverige och börjar hjälpa människor på heltid igen.

När hon hörde att jag ska sluta som sierska undrade hon om det skulle vara möjligt att ta över.

Innan hon gör det vill jag att mina kunder ska få prova och säga sitt.

Helena är en duktig healer, men hon kan spå också. Det vet jag. Jag har själv blivit spådd av henne.

Men jag vill ändå att du ska avgöra om Helena ska ta över eller inte. Därför har du nu chansen att få en spådom för hela 2017.

Allt om din framtid – med konkreta svar och exakta tidsangivelser

Helena kommer in med ett helt nytt och fräscht perspektiv på din framtid. Hon ser saker som andra sierskor missat. Du får veta allt om det som kommer att hända i ditt liv 2018 – såväl framgångar som svårigheter, både glädjeämnen och mindre roliga saker. Hennes specialitet är konkreta svar och exakta tidsangivelser. Hon kan avslöja exakt när något kommer att inträffa.

Men inte bara det …

Du får både spådom och skräddarsydd healing – till ett extra lågt pris 

Utifrån det hon får fram kommer hon att ge dig skräddarsydd healing – som löser aktuella problem i ditt liv och skyddar dig från svårigheter som väntar dig under året.

Det är bara genom att göra en sådan här djupdykning i ditt liv och din framtid som Helena kan ge dig exakt den healing du behöver just nu.

Du får alltså både en detaljerad spådom – som avslöjar allt om kärleken, pengarna, arbetet, boendet, hälsan m.m. 2018 – och healing som sköljer bort dina problem och skyddar dig mot framtida svårigheter.

Men hur mycket kostar då detta?

Eftersom det här bara är ett test – jag vill att du ska prova Helena som sierska och berätta vad du tycker – får du spådomen för 2018 och den skräddarsydda healingen till ett lågt prova-på-pris – ENDAST 199 kr.

Prova 100% riskfritt: Helt nöjd eller alla pengar tillbaka

Och då det är ett test får du naturligtvis en Pengarna-Tillbaka-Garanti. Om du inte är nöjd med spådomen eller inte tycker att den handlar om dig får du dina 199 kr tillbaka. Effekten av healingen får du behålla. Den bjuder vi på!

Nu har du chansen att få veta allt om 2018, bli fri från problem och slippa svårigheter i framtiden – 100% riskfritt.

Tackar du JA eller säger du nej?

Prova Helenas spådom 2018 med healing – beställ direkt!

JA TACK, självklart tackar jag ja till det här fantastiska erbjudandet – en spådom för hela 2018 med konkreta svar och exakta tidsangivelser samt healing som sköljer bort mina problem och skyddar mig mot framtida svårigheter – till det extra låga priset ENDAST 199 kr.

Namn

E-post

Födelsedata

Betalningsalternativ:

Konto i Skandiabanken – clearingnr 9159, kontonr 112465-6
Kontant i brev till Medium Helena, Box 744, 114 79 Stockholm.