4

Fyll på med ny, fräsch energi – med 4 timmar av kraftfull healing direkt från urkällan, för bara 100 kr

Tänk dig det här: 

Du vaknar på måndag, pigg och utvilad. Du är full av energi – och ivrig att komma igång med det du behöver göra. Spritter av livsglädje och känner äntligen hopp i ditt liv. Du ser verkligen fram emot den här dagen. 

Låter det inte som ditt liv?

Det kan bli din verklighet – redan kommande måndag.

För just nu kan du få kraftfull distanshealing direkt från urkällan. Under fyra timmar fylls du med ny, fräsch energi som gör dig pigg och glad och ger dig en optimistisk syn på livet och framtiden.

Här är allt du behöver veta: 

När? På lördag kl. 18:00-20:00 och söndag kl. 18:00-20:00

Var? Där du är.

Hur? Du behöver inte göra något särskilt. Om du kan – försök att vara avslappnad. Men om du har något för dig spelar det ingen roll, energin kommer till dig i alla fall. Även om du t.ex. arbetar eller är på resande fot. Healingen är så kraftfull så energin hittar fram till dig ändå.

Pris? Du får 4 timmar av kraftfull healing för ENDAST 100 kr. Ordinarie pris är 398 kr så du sparar 298 kr.

Så här säger ett par av mina kunder: 

“Tusen tack för healing, Helena. Äntligen känner jag mig pigg och orkar ta itu med allt som blivit liggande. Jag har provat många healers och medier men du är bäst.”   Annette Bergström, Örebro

“Jag måste bara skriva några rader om helgens healing. Det var den häftigaste healingupplevelse jag haft. Jag kände hur jag fylldes av energi och hur kraften kom tillbaka. Jag fick tillbaka livsglädjen och nu känner jag mig hoppfull igen.”  Lena Wikström, Umeå

Det här är ett tidsbegränsat engångserbjudande. Tackar du nej nu så missar du chansen.

Vakna pigg och full av energi på måndag – boka din healing direkt! 

JA TACK, jag vill fylla på med ny fräsch energi så att jag också får känna mig pigg och glad. Därför bokar jag healingen i helgen - på lördag kl. 18:00-20:00 och söndag kl. 18:00-20:00. För detta betalar jag ENDAST 100 kr.

Namn

E-post

Födelsedata

Betalningsalternativ:

Konto i Skandiabanken – clearingnr 9159, kontonr 112465-6
Kontant i brev till Medium Helena, Box 744, 114 79 Stockholm.